Garancija i reklamacije

Garancija i reklamacije

Prilikom isporuke pošiljke, proverite da li su paket i roba u ispravnom stanju. Ako primetite da je paket oštećen prilikom transporta, niste ga dužni preuzeti. U tom slučaju ćemo zameniti robu ili Vam vratiti novac ako se za to odlučite. Primanjem pošiljke, smatramo da ste paket primili u ispravnom stanju.

Nove proizvode koje niste oprali ili koristili i koji nemaju nikakva oštećenja i potpuno su ispravni, možete zameniti u roku od 14 dana od dana prijema robe. Robu možete zameniti drugim proizvodima iz naše prodavnice ili tražiti povrat novca. Povrat novca možete očekivati posle prijema i pregleda vraćene robe. Troškove dostave plaćate sami.

Sa svakom porudžbinom dobićete račun sa iskazanim vremenom kupovine, stavkama i iznosom kupovine. Uz račun dobijate garanciju u trajanju od 6 meseci, kojom su obuhvaćeni propusti i greške koji su nastali u proizvodnji (npr. loše ušivena gumica ili čičak, drikeri koje ne rade dobro ili su otpali...). Reklamacija ne obuhvata nedostatke na proizvodima koji su nastali usled lošeg održavanja. Zadržavamo pravo da utvrdimo kako je došlo do oštećenja i da li su sleđena uputstva za održavanje. Ako utvrdimo da je do oštećenja došlo zbog naše greške, popravićemo proizvod ili ga zameniti novim ako popravka nije moguća i platićemo sve troškove dostave. U svakom drugom slučaju Vi snosite sve troškove.

Newsletter

Saznajte prvi za naše nove proizvode i specijalne ponude