Dostava i plaćanje

Dostava i plaćanje

Posle prispeća Vaše porudžbine, obavestićemo Vas e-mailom o vremenu isporuke. Ukoliko ne dobijete odgovor na porudžbinu putem e-maila u roku od 48h, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom (063/8371116).

Vašu pošiljku plaćate pouzećem kuriru brze pošte. U iznos računa koji Vam dostavi kurir spadaju iznosi porudžbenice i dostave. U paketu se nalazi račun naše firme na kom su iskazane stavke i vrednost porudžbenice. Račun za naplaćenu poštarinu izdaje kurir brze pošte. Kurir je dužan da Vam izda račun kurirske službe prilikom isporuke, na kom je iskazana vrednost dostave. Ako do toga ne dođe, molimo Vas da ga tražite od njega.

Svu robu šaljemo brzom poštom AKS (ili Post Express na Vaš zahtev). Slanjem brzom poštom AKS uglavnom su umanjeni troškovi dostave, osim kada su u pitanju jako mali paketi, male gramaže i vrednosti pošiljke. Na dan slanja pošiljke dobićete SMS obaveštenje. Ukoliko niste u mogućnosti da u navedenom terminu primite pošiljku na Vašu adresu, obavestite nas o tome radi daljeg dogovora. Prilikom isporuke paketa, neophodno je da Vam je uključen telefon, kako biste čuli poziv kurira koji dolazi na Vašu adresu.

Ako imate specijalnu napomenu vezanu za dostavu (npr. ako je u pitanju lokal ili drugi specifični objekat, ako je u pitanju specifična adresa), navedite nam to u napomeni prilikom popunjavanja Vaših ličnih podataka na kraju porudžbine.

Newsletter

Saznajte prvi za naše nove proizvode i specijalne ponude