Dostava i plaćanje

Dostava i plaćanje

Posle prispeća Vaše porudžbine dobićete automatski e-mail i tako ćete znati da ste uspešno poslali Vašu porudžbinu. Zatim ćemo Vas obavestiti e-mailom o vremenu isporuke paketa. Ukoliko ne dobijete odgovor na porudžbinu putem e-maila u roku od 48h, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom (063/8371116).

Vašu pošiljku plaćate pouzećem kuriru brze pošte. Moguće je da platite Vašu porudžbenicu unapred na naš tekući račun i tako umanjite troškove dostave. U tom slučaju nam to naznačite u napomeni na kraju porudžbine i poslaćemo Vam potrebne podatke za uplatu. U iznos računa koji Vam dostavi kurir spadaju cena porudžbenice i cena dostave ili samo dostave ako ste porudžbinu platili unapred. Račun za naplaćenu poštarinu izdaje kurir brze pošte. Kurir je dužan da Vam izda račun kurirske službe prilikom isporuke, na kom je iskazana vrednost dostave. Ako do toga ne dođe, molimo Vas da ga tražite od njega.

Svu robu šaljemo brzom poštom Post Express. Slanjem. Na dan slanja pošiljke dobićete SMS obaveštenje da Vam šaljemo paket. Ukoliko niste u mogućnosti da u navedenom terminu primite pošiljku na Vašu adresu, obavestite nas o tome radi daljeg dogovora. Prilikom isporuke paketa, neophodno je da Vam je uključen telefon, kako biste čuli poziv kurira koji dolazi na Vašu adresu. U suprotnom kurir može ostaviti izveštaj u Vašem poštanskom sandučetu, sa kojim možete podići paket u dostavnoj Pošti.

Ako imate specijalnu napomenu vezanu za dostavu (npr. ako je u pitanju lokal ili drugi specifični objekat, ako je u pitanju specifična adresa), navedite nam to u napomeni prilikom popunjavanja Vaših ličnih podataka na kraju porudžbine.

Newsletter

Saznajte prvi za naše nove proizvode i specijalne ponude