Bambus tetra pelena 70*70 cm

Bambus tetra pelena 70*70 cm

Pelena od bambusa za sve uzraste. Koristi se za motanje sa kopcom ili u All in two sistemu pelenaštva kao upijajući uložak. Izuzetno mekana, odlično upija. Dimenzije 70*70 cm.

Oeko-Tex I razred

Boja konca

Količina

Bambus tetra pelena je kvadratna pelena izrađena od jednog sloja bambus frotira. Petljice koje dodiruju kožu izrađene su od 100% bambusa. U tkanju pelene nalazi se mali deo poliestera koji ne dodiruje kožu, ali daje peleni niz izuzetnih osobina - pelena posle višemesečnog pranja zadržava svilenkastu mekoću, značajno brže se suši od drugih bambus materijala, sprečava skupljanje i deformisanje materijala i daje mu veliku izdržljivost koja je neophodna za višegodišnje korišćenje. Izuzetno je mekana i ima veliku moć upijanja i može se koristiti za motanje sa sigurnosnim kopčama (foldove), ali i kao upijajući uložak u All In Two gaćicama ili drugim pelenama. 

Preko ove pelene neophodno je nositi zaštitne gaćice, kako bi se odeća zaštitila od vlage.

Sirovinski sastav:
80% bambus i 20% poliester.

Sertifikat: Oeko-Tex I razred
VAŽNO: Poliester je dodat u noseće niti materijala, da bi mu omogućio veću stabilnost i duži vek pelene. Deo koji dolazi u neposredan dodir sa kožom je izrađen od 100% bambusa, bez poliesterskih niti.

Održavanje:
- mašinsko pranje na 60 stepeni
- povremeno možete oprati na 90 stepeni
- bez omekšivača i izbeljivača
- duplo ispiranje
- sušenje na vazduhu presavijenu preko žice ili u sušilici na srednje jakom programu. Ne sušiti direktno na grejnom telu
- ne peglati